Star and Key of the Indian Ocean

Дата: Събота, 09 Декември 2023 | Сега е 01:11 в Порт Луи, 0oF 0 oC
 

Консулство

Почетен Консул на Република Мавриций в България

Визов режим

При проблеми

 

 

Почетен Консул на Република Мавриций в България

Република Мавриций е предствалявано от следните Дипломатически Мисии  по света.  В останалите страни Мавриций се представлява от над 70 Почетни Консули.
Посолството на Мавриций в Берлин, Германия е акредитирано за България.
Почетното Консулството на Република Мавриций е със седалище в София и консулски окръг, обхващащ територията на Република България.

 

ХРИСТО ИЛИЕВ

Почетен Консул на Република Мавриций в Република България

Председател на Съвета на Директорите на AG Capital

  

 

Christo-Iliev_Mauritius_Consulate

 

Предприемач с над 30 години опит в сферата на недвижимите имоти, основател и председател на съвета на директорите на AG Capital, Христо ръководи растежа на най-голямата инвестиционна група за недвижими имоти в България. AGCapital е компания с над 500 милиона евро активи под управление, инвестираща в жилищни и търговски имоти в Централна и Източна Европа.

 

Под мениджмънта на Христо Илиев и стремежът му към високи постижения, AG Capital затвърди репутацията си на доверена и иновативна компания, с активи в недвижими имоти от най-разнообразен клас. Неговите непрестанни усилия за разширяване на операциите и изграждане на стратегически партньорства допълнително укрепват позицията на AG Capital като ключов играч на пазара в Централна и Източна Европа. Разнообразното портфолио на групата обхваща шест независими компании - BLDLion’s HeadPark Lane DevelopmentsAtland Investments3P1 и Ultima Homes.

 

Христо Илиев има ключова роля за установяването на стратегическите партньорства на AG Capital с известни институции като Old Mutual Property, Apollo Global Management и Cushman & Wakefield, наред с други.

 

Той е активен член на различни професионални организации, като Young Presidents Organization (YPO), Harvard Business School Alumni и GRI Club. Освен това е основател и член на Борда на директорите на Endeavor България, както и на Асоциацията на семейния бизнес (FBN) в България.

 

Христо Илиев има докторска степен по икономика и управление на недвижими имоти, OPM 41 в Harvard Business School и RICS сертификат.
     

 

 

Земестник ПК - г-н Христо Бушев